DESPRE NOI      

      Infiintata inca din anii ’90, firma noastra isi propune sa ofere clientilor sai promtitudine, seriozitate si professionalism, dobandite in 17 ani de experienta.

      Fiind una dintre primele firme de transport infiintate in Judetul Maramures, si avand deja o traditie in domeniul transporturilor, Societatea Top Truck se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri.

      Compania Top Truck efectueaza transport international de marfa generala, marfuri periculoase in si din Ungaria, Austria, Franta, Luxembourg, Germania, Polonia, Belgia, Olanda, Anglia.

      Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri.
 
      Parcul nostru auto este constituit din 20 ansamble de autotractor cu semiremorca, toate fiind de ultima generatie, respectand conditiile impuse de Uniunea Europeana privind emisia de substante poluante.
Semiremorcile sunt prevazute cu prelate decopertabile de 13.6 m. lungime si 2,85 m. inaltime, fiind dotate si pentru transport de marfa ADR (marfa periculoasa).

      Top Truck S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatiti in fata provocarilor.

      Avem un numar de 40 de conducatori auto cu experienta, toti fiind posesori de atestat profesional pentru conducator auto ce transporta sarcini mai mari de 7,5 TO.

      Principala preocupare a companiei Top Truck este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii  in ceea ce priveste transportul de marfa rapid si sigur.

      Masinile noastre au cate doi conducatori auto, astfel incat sunt respectate cu strictete termenele de livrare, clientii nostri fiind multumiti de serviciile oferite de noi.